Om bloggen

Även om jag är skriver en hel del om politik i allmänhet och kommunpolitik i Norberg i synnerhet är det min privata blogg. Det betyder att jag ansvarar för den själv och att den inte har någon formell koppling till Norbergs kommun.

Annonser

11 thoughts on “Om bloggen

 1. Hej Åsa det har jag sagt sedan början av 2000 talet att arbeta i 6 timmar och få bet. för 8 tim.gör att maskinrna ,bilar allt mekaniskt utnyttjas på ett rätt sätt i produktion och inte är stilla stående och det måste ge flera arbeten om flera övergick till 2-skift mot ett dagskift logik 100% ökning och mera fritid för arbetaren och det är bevisat att de två sista timmarna av en 8 tim.-s dag är prod…mycket låg så med facit i hand har alla vinning på detta förstår bara VARFÖR detta inte har genonförts tidigare!!

 2. Hej Åsa såg på FB att du är i selen igen! Skall fråga dig om ni har några medlemsmöten och när??eller har ni bara styrelsemöten och utåtriktade möten?? kan ej utläsa dessa frågor genom hemsidans kalledarium !!skulle gärna diskutera frågan OM änderna vad som är sant och icke sant om deras väg till ån kommer att hindras av ett staket P.G.A daghemsbygge??

  • Hej Roland!
   Medlemsmöte hålls i partilokalen sista onsdagen i varje månad. Förutom det har vi de öppna seminarierna, som ju duggar tätt i början av året. Arne P har alla aktuella datum. Vi ses!
   //Åsa

 3. Hej Åsa tack för svarn träffade ju Arne och fick då reda på att ni kallar era medlemsmöten för Arb kom möte.så nu vet jag det!!!
  såg att du har varit ute och åkt långf.skridsko så väldigt mysigt ut
  så isen håller nu!!är själv ganska reserverad för nyisar fiskare som jag är!! ser väl dig på byn annars på AKmötet.Ha´det!

 4. hej åsa har funderat på att vara med på marschall rundturen runt Noren men hur längt ÅR det runt Noren på ett ungefär????

 5. • Vid ett beök på vårdcentralen frågar jag doktorn:
  ”Hur avgör doktorn, om det är dags för en äldre person att erbjudas äldreboende?”
  ”Jo, förstår ni”, sa han, ”vi fyller upp ett badkar och sedan erbjuder vi personen ifråga en tesked, en tekopp och en hink för att tömma badkaret”
  ”Jaha, jag förstår”, sa jag, ”en normal människa skulle naturligtvis använda hinken, för att den är ju större än både skeden och koppen!”
  ”Nej”, sa doktorn, ”en normal människa skulle dra ur proppen. Vill du ha din säng nära fönstret?”
  Tänker du skicka den här vidare? Eller vill du ha sängen bredvid min?…

  • Ha ha, för din del tror jag det dröjer länge innan du behöver en säng nära fönstret. Hoppas att ni mår bättre nu och att vi ses i morgon. //Åsa

 6. Det finns ju andra, ingen nämnd o ingen glömd, som genom att följa betong socialismens grundtankar o på detta sätt skapa sig en karriär inom partiet o få bo i en av kommunals lägenheter i Sthlm efter att ha blivit riksdagskvinna! Vem kan det vara som har sådana ambitioner i Norbergs kommun?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s